wαnαliαwαnrαdzi's.

Journal
Profile
Affiliates
Stuffs
Credits
Facebook
Twitter
Follow
Dashboard
Welcome Here

Lia Alia - Thirdteen - M'sia
i write what i want
follow n leave footprints

Tagboard

No rude words

Twittah





School Holiday Exam on March 23, 2013
http://2.bp.blogspot.com/-I1vymqAeTac/UNkbC5EohAI/AAAAAAAAASo/-jGF4EP5qf0/s400/365-exam-Jernie.jpg
 
Haiii , firstly, assalamualaikum :D jawab jangan tak jawab :b haha okay sihat tak sihat tak? alhamdulillah if korang sihat, yang tak sihat, ha tu la tak jage kesihatan diri  kan dah sakitttttttttt. okay u.u ok tengah buat ape tu? dah mandi? dah makan? tengah duduk sorang ke ape? ok korang jawabla sendiri xD

nak cite pasal exam dulu ok, jangan tanye lak kenape buat title terbalik buat post terbalik ok  ok ok. paham? :l sokay lia pon tak paham. budak2 pbs, amboi xD haha kiteorang sebelum start cuti sekolah ni kiteorang ade buat pbs setara 1. pbs setara 1 ke pbs setara je.. tapi die bukan pbs harian la. exam gak la kan .. korang ade tak?

stressssssss, tu je la yang boleh dcakapkan pasal exam ni. bm senang la jugak sebab kiteorang kene buat ringkasan.. bi boleh laaaa~ math lia kene buat bab decimal, senang jugak. sainss, ok sains agak susah.. sebab kene buat bab sel2 ni ha. dah la kene lukis u.u ok then, sejarah, lia ingatkan susah but senang la jugak. kh .... nak nangis weh :'( kiteorang kene ambek perdagangan.. and soalan die cam...

"namekan 4 alat pemadam api"
"nyatakan maksud penyata akaun/nota serahan/surat tanya/etc"
"nyatakan maksud eksport/import/entrepot"
"nyatakan 12/13 dokumen kredit"

subjektif tau takkkkk, susah ok susah. pj senang tapi mengelirukan. susah jugak la, tapi senang. susah tapi senang. okay. seni ... tahap bole la je u.u taktau result pertama ni macam mane.. nanti kene gune sistem trafic light, yang mane yang terok gambar die akan ade dekat lampu merah, yang sedang2 kat lampu kuning, lampu hijau tu yang bagus la. i just hope yang lia tak dapat lampu merah.. and nanti result kiteorang kene hantar kat ppd ok u.u kene pantau ape la tu la ini la.

habes bab exammmm, leggo to school holidays topic!

http://3.bp.blogspot.com/-dK9d6z6Blm0/UMF6mhjI06I/AAAAAAAAHtc/LlbLFxlIdYw/s1600/exam18.gif
 
cuti sekolah start hariniiiiiii~ harini hari ape? sabtu yeay. yang belah kelantan kedah sume tu start semalam, jumaat an. ek eleh cuti sekolah seminggu je ... at least dapat cuti kan? daripada asyek sekolah je, nanti lagi stress -.- dengan pbs dengan homework bagaii, ah ste~~ressss. xD

so cuti2 ni korang plan nak pegi mane? kawan lia, anis zafirah die pergi umrah.. semalam dah bertolak :3 cuti2 ni mesti ade yang balik kampung, untung ok dapat balik kampung. yang tak balik kampung tu gi jalan mane? share2 la okayh :3 yang tak gi mane2 tu, duduk je la kat rumah ye :b haha takde la.. lia taktau lagi nak gi jalan mane dengan family..

cuti sekolah ni an.. mesti cikgu2 bagi homework u.u even sikit pon cikgu bagi.. tetap malas nak buat. dah cuti, cuti la kan xD haha tapi kene siapkan jugak.. so siapkan la homeowork korang tu... lia pon same u.u" hewhew. tapi budak2 pbs memang homework die selalu gune kertas ek? 'jangan tiru gambar bawah ni' :b

http://2.bp.blogspot.com/-312iAYbnM1k/UMGEhE6hU6I/AAAAAAAAHvU/vqUsNiSL2UQ/s1600/exam28.gif
 
jage kesihatan n keselamatan diri elok2
jangan lupe buat homework
so,
happy holiday gaisss~